MENU
  • A
  • A
  • A

業績 (2019年03月)

Achievements

英文論文(査読あり)

2019/03/19

Kosuke Motoki, Toshiki Saito, Rui Nouchi, Ryuta Kawashima, Motoaki Sugiura.

Round Faces Are Associated with Sweet Foods: The Role of Crossmodal Correspondence in Social Perception.

Foods, 2019; 8(3): 103.

https://doi.org/10.3390/foods8030103

2019/03/01

Kosuke Motoki, Toshiki Saito, Rui Nouchi, Ryuta Kawashima, Motoaki Sugiura.

Light colors and comfortable warmth: Crossmodal correspondences between thermal sensations and color lightness influence consumer behavior.

Food Quality and Preference, 2019; 72: 45-55.

https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2018.09.004

国内学会発表

2019/03/15

平野香南,片寄洋子,村椿智彦,白取美幸,塙杉子,Keyvan Kashkouli Nejad,田村太作,川島隆太,杉浦元亮,福土審.

スピリチュアル体験時の脳活動:fMRI研究.

第21回日本ヒト脳機能マッピング学会(JHBM),東京大学本郷キャンパス,東京.【 ポスター 】

受賞

2019/03/27

平成30年度東北大学総長賞.

元木康介.

Emotional influences on consumer behavior: psychological and neurophysiological investigations.

東北大学.